29.10.2014

Think Pink - and your boobies

Kanssasisaret, tissit on tärkee juttu. 
Ja ennen kaikkea se, että ne ovat terveet. 
Lokakuu on rintasyöpätietouden lisäämisen kuukausi, joten muistathan tarkistaa omat bosasi terveytesi turvaamiseksi. Pienikin varjo mammografiassa saattaa muuttaa elämän. Se pysäyttää sekä diagnosoidun että hänen lähipiirinsä. Onneksi monilla ennuste paranemiseen on hyvä, vaikkakin hoidot ovat monesti rankat. 

Siksi, juuri siksi, kasvaimen löytäminen riittävän aikaisin on erittäin tärkeää.


Roosa nauha on rintasyövän vastaisen taistelun symboli koko maailmassa, minkä mukaisesti lokakuussa Pukeudutaan Pinkkiin 10.10. ja koko kuukauden voi tukea tärkeää asiaa tunnustamalla väriä sekä lahjoittamalla pienen summan Syöpäsäätiön tutkimustyön hyväksi - milloin tahansa. Olette varmaan huomanneet katukuvassa tämän vuoden roosanauhan, Minna Parikan suunnitteleman vaaleanpunaisen kaunokaisen? Itseltäni löytyy se ihan perinteinen satiininauha, jota kannan ylpeydellä. Se on saanut entistä suuremman merkityksen.



  
Sananen kynsistäkin. Väkertelin GT:n valkoisen päälle Sally Hansenin pinkillä I  Nail Art kynällä* boobs-tekstin sekä roosanauhat. Koristelukynällä kirjoittaminen on nopeaa ja siistiä, onnistuu aloittelijaltakin. Peukalossa ja pikkurillissä komeilee DelushPolishin Honey Pie, Sugar Bunch ja keskisormen sekä toisessa kädessä nimettömän dotting-roosanauhaan on pilkuteltu sen seitsemää sorttia pinkkiä lakkalaatikosta. Alin kuva kertokoon koosteena ketä kaikkia kynsille on hipaistu, jos haluat tarkempaa tietoa niin hihkaise kommenttiboksissa niin kerron. 



Oikeaan käteen halusin kokeilla kynnen juureen ohuella siveltimellä hennosti hohtavaa Essencen pinkkiä glitteriä Party Princess ja se näytti lopputuloksessa juuri niin hempeältä kuin näihin kynsiin kuuluukin. Kuva ei valitettavasti toista sitä niin kauniina (ja nuo karmivat kynsinauhat keskisormessa eivät ainakaan paranna sitä..)


Pidäthän huolta itsestäsi.


* saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta maahantuojalta

8 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!