20.10.2014

Violet Microglitter

Syyslakat. *hiljaista tyytyväistä hyrinää*
Tämä hämärän sankaritar on Kikon 255 Violet Microglitter. Tässä on jotain samaa kuin I Love Nail Polishin Black Orchidissa tältä syksyltä. Se on tätä punasävyisempi, lämpimämpi, mutta samanlainen ihana viba tulee tästäkin. Valitettavasti Black Orchid ei asusta Alexissani, joten ihailen kynsillä tällä hetkellä vain tätä sävyä näistä kahdesta. Monivärinen glitter on taivaallisen kaunista, kuin tähtien täyttämä yötaivas.



Kynsillä on kaksi helppoa kerrosta ja komeuden kiillottaa vielä HK Girlin päällyslakka. Huomaan tiiraavani enenevässä määrin näitä kimaltelevia lakkoja eri merkeiltä. Johtuukohan se pimenevästä vuodenajasta, etten suostu luopumaan kesän holosäihkeestä vai joko pikkujoulujen überglitterkuorrutteet alkavat hinata itseään lähimuistiini? Niin tai näin, tykkäyspisteet nousevat tällä lakalla korkealle. Helppo levitys, nopea peittävyys ja mieleinen värisävy - siinäpä perusteet tyytyväiselle hykertelylle. Pikkujouluista puheenollen; tässä on lakka, joka näyttää varmasti hyvältä koltun jos toisenkin kanssa.




Kiilto ja lakan kimaltava glitterisyys on niin voimakasta, että kameran tarkennus hiihteli ihan omissa asetuksissaan niissä viidessäkymmenessä kuvassa, joita tästä syksyisestä violetista ihanuudesta yritin saada.





Muikea, eikö ?


16 kommenttia:

  1. Olipas runollista.. Kaunis lakka tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, välillä täytyy heittäytyä vähän proosalliseksikin!

      Poista
  2. Tämä on niin superihanankaunis lakka, josta olen ihan superonnellinen että on Helmerissäni. Samaten kuin Black Orchidikin. Nää syyslakat on vain niin rakkautta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, oivoi... sulla on siis sein Black Orchid?!? Huohhh... Huokauksin täytetty onnittelu molempien omistamisesta :D

      Poista
  3. Kaunis lakka ja superihana sävy! Täällä tykätään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tulin ostaneeksi, täälläkin tykätään kuten varmaan huomasit :)

      Poista
  4. Tämä on kyllä älyttömän nätti! Huolisin laatikkooni. :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!