4.3.2015

Minx?

Monet teistä ovat varmasti kuulleet ja kokeilleetkin erilaisia kynsitarroja. Minxillä on tavallista markettitarraa topakammat kalvot, jotka kiinnitetään kynnenpintaan helposti lämmöllä.


Heli sai minut puhuttua ympäri näihin tosi räväköihin splatter-tyylisiin tarroihin. Eivätkö olekin ihanat???!!!! Kun nämä olivat kynsillä, en voinut lopettaa tuijottelua hetkeen. Niin ihanan pirteät, wau! Kiitos Heli ja Kauneushoitola Ihana!



Nämä ovat nimeltään Gotcha, jos haluatte shopata vastaavia väriläiskiä. Ja miltä ne sitten näyttävät ihan kynsillä? Tältä:



Viilankantoluvan Petran legendaariseen Simpson-tarrojen kestävyyteen nämä eivät yltäneet, mutta pitkään kestivät silti. 








Kynsitarrojen kiinnitys tapahtuu siis mallaamalla tarraa ensin kynnelle, lämmittämällä sitä lampun tai hiustenkuivaajan alla ja asettelemalla se varovasti kynnen pinnalle. Varovainen saa olla, ettei saa aikaan ryppyjä, mutta onneksi tarraa voi vielä korjailla. Sitten silitellään vielä tarran kulmat lämmön alla ja lopuksi viilataan ylimääräinen tarra kynnen kärjestä. Voilá!




Pirteää viikkoa teillekin!

2 kommenttia:

  1. Enpäs ole aiemmin tällaisia nähnytkään! Kivalta näyttää ja värikkäältä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirjoittelin jo pitkästi vastausta, mutta se ei sitten julkaistunutkaan...
      Lyhykäisyydessään: Osoitteesta http://www.minxnails.com voi katsella tarravaihtoehtoja tarkemmin. Sieltä ei valitettavasti Maija Meikäläinen voi tarroja tilata, vaan myynti on ammattilaisille. Suomen maahantuojalta Royal Pinkiltä voi varmasti tiedustella paikallisia ammattilaisia, jotka tekevät Minxejä :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!