8.11.2013

Ei menny niinku Strömsössä

Strömssit osa 1. Totaalisen feilatut kynnet tulossa, että ihan hävettää. Mutta lyön ne häpeänkin uhalla näytille, näkyypähän ettei se elämä ole helppoa sellaisellakaan, joka on kuitenkin muutaman kerran lakkapurkkia kädessään pitänyt. Voitte sulkea postauksen nyt, jos epäonnistumiset tuottavat oksennusrefleksin :)

Kynsillä OPIn Saksa-kokoelmasta Don't Pretzel My Buttons, äärettömän kaunis nudelakka, jossa on kivenen kellertävä pohjasävy. Peittää kahdella kerroksella, vaikkakin ensimmäisellä jää vähän läikikkääksi, mutta toisella korjautuu hyvin. Vähän nukkemainen olo tuli paljailla lakkauksilla, joten päätin koristella ne. Kynsiteippien puutteessa leikkasin normi Scotchista kapeita soiroja ja aloin rakennella niistä raitaa. Virhe. Kuten Better Nail Dayn Sissi asian ilmaisisi; 101 tapaa pilata lakkaus. En kokeile toista kertaa perusteipillä vaan ostan suosiolla oikeaa kynsiteippiä. Raidoista tulee edes jollain tavalla siistit, nyt ne eivät ole sitä nähneetkään.. Raidoittajana toimii urheasti ChG:n Prize Winning Mare, jolle on annettava uusi mahdollisuus ihan oikeassa lakkauksessa. Nyt tästä tuli vain ja ainoastaan hermojen kiristelyä, vaikka väri onkin oikein mainio kullanruskea.

Topperina OPIn Oy-Another Polish Joke!, joka huijaa PWM:n reunoja näyttämään astetta siistimmiltä. Itselleni ei jälki riittänyt ja poistin lakat heti samana päivänä. Kas kun en keksinyt kerrostaa VIELÄ jotain tuohon päälle, vaan ymmärsin lopettaa ja tarttua ensin hervottomasti nauraen kameraan ja sen jälkeen kynsilakanpoistoaineeseen. Kiva kiitti moi, nämä tuotokset saavat kyytiä nyt.

Jollain toisilla koristeluilla Don't Pretzel My Buttons olisi ollut varmasti pidempään kynsillä. Itse asiassa, jo nyt voisin kuvitella niissä mustat leimaukset... tai dottailua. Mutta kappas vaan, kun eivät tulleet mieleen näitä tehdessä!?!? Kuvasarja on lyhyt ja ytimekäs (oi miksikö..?)

 


Oy-Another Polish Joke! / Prize Winning Mare / Don't Pretzel My Buttons

 
Ei lisättävää.

2 kommenttia:

  1. Tihrustin kuvia suurennuslasin kanssa ja etin sitä fail-osuutta mutta ei se omaan silmään tahdo osua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sissi! Hyvän mielen kommentti.
      Siellä se kyllä on, silmä ruudun tällä puolella näkee sen liiankin hyvin :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!