22.11.2013

Sinistä joulua!

Pikkujoulusesonki on alkanut, minkä voi havaita myös paikallislehden sivuille nousseesta uutisesta laukkuvarkaista baarissa.. Pitäkäähän siis tulevanakin viikonloppuna käsilaukuistanne visusti huolta. Minäkin suuntaan jo tämän vuoden toisiin pikkujouluihin tänään ja niiden kynsien alta täytyy siis postata nämä aiemmat tuotokset ihasteltavaksenne tai vihasteltavaksenne.

ChG:n Splish Splash on säihkyvän puhdas sininen shimmerlakka, jonka värin kuvailusta minulle tulee ensimmäisenä mieleen Katri Helena. Älkää kysykö miksi. Tai sitten Kaarina Suonperä, alias Rouva Sininen. Ehkä ymmärtänette syy-yhteyden. Levittyvyys hyvä, tasainen väri ja peittävyys saavutetaan kahdella kerroksella. Kelpuutan kynsilleni varmasti vielä toisenkin kerran. 



 
Laiska ja väsynyt kynnenlakkaaja ulkoilutti näitä ylläolevia kynsiä yli 500 kilometriä päivän aikana ja jatkoi koristeluja palattuaan lähtöpisteeseen 12 tunnin kuluttua. Senpä johdosta saatte nauttia kärkikulumasta lopuissa kuvissa, mutta yrittäkää jättää huomioimatta. Joulukuusien vihreyttä kuvaamaan dottailin IsaDoran Paradise Greenia, vahvaa vihreää ja peittävää, Seppälän Nailsin vihreää holoshimmeriä Hologram 07 sekä lumihiutaleiksi Essien Blancia.


Paradise Green ei suostunut yhteistyöhön, täysin väärä sävy tässä kuvassa.


 

Sitten vielä varsinaiseksi lumikiteiden kristallisävyksi kokeilin topperiksi vielä testaamatonta Essencen vaaleanroosaa glittertopperia Space Queen. Hyvin toimi ja kuivahtikin nopeasti.




 
 
Ehkä näistä tuli kuitenkin pakkasessa seonnut klovni eikä mitään lumihippusia..?
 Pikkujouluilkaahan turvallisesti ;)
 

4 kommenttia:

  1. Vitsi miten hyvänvärinen toi CG on...Ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Toi lakka on ihan Katri Helena! Ja myös Kaarina Suonperä... :) Kaunis, vaikka sininen ei mun väri ookkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hannele, arvasin että jonkun muunkin täytyy jakaa minun ajatukseni tuon värin kantajista. Minullakin on varsin harvoin sinisiä lakkauksia, mutta sitten kun saan ne kynsilleni niin pidän niistä. Reippaasti vaan mukavuusalueen rajamailla olevia värejä kokeilemaan - saatat yllättyä positiivisesti!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!