18.11.2013

The Red?

Enemmän kuin tyypillinen piirre kynsiholistille lienee se, että lähes jokainen astetta pahemmin kynsilakkoihin nivoutunut etsii itselleen Sitä ainoaa Oikeaa Punaista. Ja toisaalta sitä Oikeaa nudea ranskalaiseen manikyyriin tai mannekiinikynsiin ja, ja.... you name it. Olen useamman kerran pysähtynyt OPIn hyllyn edessä miettimään millainen olisi OPIn punainen; OPI Red, verrattuna muihin. Siis ehta ja aito Punainen-punainen creme ilman mitään shimmereitä tai glittereitä. Rohkeasti sanottuna viettelijättären punainen :) En ole tainnut erikoisemmin OPI Redin swatchejakaan katsella, jos ollaan ihan tarkkoja. Punaisen metsästykseni on siis vielä selkeästi uinuvassa tilassa eikä muodostunut pakonomaiseksi. Ja hyvä niin. Ja annas olla, nyt kuin puun takaa löysin kyseisen lakan nököttämästä markettilakkojen joukossa äitini kynsilakkahyllyllä! Olen sen siellä varmasti aiemminkin nähnyt, mutten ole sen tarkemmin sitä rekisteröinyt. Hyvänen aika, tule esiin niin minä pelastan sinut sieltä (lakkaan välittömästi ja häikäilemättömästi kynsilleni)!

Kuvissa kynsillä on lakkaa vain yksi kerros. Todellakin vain yksi kerros, sillä OPI Red peitti äärimmäisen hyvin jo ensimmäisellä kerroksella. Jos ihan pilkunviilaukseen olisi halunnut ryhtyä ehkä toinen kerros olisi tuonut syvyyttä värille ja erityisesti pidemmille kynsille se lienee paikallaan. Kyllä tämä ainakin yhdeksi parhaimmista lakkaamistani punaisista nousee puhtaudellaan, raikkaalla punaisella sävyllään ja toki mahtavalla peittävyydellään. Pahoittelut kuvien valkotasapainosta, värien toistuvuudesta yms. yms., sillä olin kuvien ottamisen aikaan light boxini tavoittamattomissa normaalivalojen armoilla.







AAARGGHH, katsokaas tätä miten "iloisesti" loisteputken alla väri taittuu ihan liikaa oranssiin!! Kyllä oma kuvauspaikka saa taas kerran lisää pisteitä.


Osaatko suositella minulle OPI Redin voittavaa The Punaista?
Otan ehdotuksia ilolla vastaan.

6 kommenttia:

  1. Onpa hyvin peittänyt lakka! Ei uskoisi, että on vain yksi kerros.
    Nyt järkytän kaikkia kertomalla, että mulla ei ole _ainuttakaan_ rehellisesti punaista lakkaa, jossa ei olisi shimmeriä, glitteriä tai jotain hitulaa joukossa. Olisi kyllä syytä olla mutta vähän kauhistuttaa ajatus Sen Oikean etsimisestä.

    VastaaPoista
  2. Uuuu, vain 1 kerros! :) Mie tykkään niistä SallyHanseneista, mutta kyllä niissä taitaa olla jotain shimmeriä mukana... Toisaalta rehellinen punainen ei taida oikein ees olla "miun" juttu.. :)

    VastaaPoista
  3. Sissi, apua! Sinä, jolla luulisi olevan takuuvarmasti kaikkea vähintään yksi :)
    Kirsi, SH:n lakkoja en ole kokeillut lainkaan. Minulla on joku fiksaatio näihin herkullisiin punaisiin lakkoihin, mutta totuuden nimissä täytyy kyllä myöntää että aika monesta löytyy jotain höttöä tai hilettä joukosta :D, mutta tästä tykkäsin aidosti. En olisi itsekään uskonut, että noin vahvasti peittää, mutta niin vain teki. Suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Mulla on joitain kivoja punaisia, mutta ne on kyllä tuskiasia kuvattavia!

    VastaaPoista
  5. Mulla on yksi markettipunainen - Lumenen Herukoita. Ei shimmeriä, glitteriä tms. Silkkaa syntistä punaista ;-)
    Olkoon vaan sekin "vaan markettilakka" mutta tykkään siitä :-)

    VastaaPoista
  6. Kuvaamisen tuskaa Kaisa näissäkin oli.. kuten huomasit.
    -S- täytyypä katsastaat tuo Herukoita, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!