2.11.2013

Happy Halloween!!

Kummityttäremme täyttää sopivasti vuosia näin pyhäinpäivänä. Saatuamme juhlakutsun Halloween-juhliin en voinut vastustaa kiusausta tehdä myös teemakynsiä. Koko koti koristeltiin teeman mukaisesti kuistia myöden; saattoi olla, että mulla lähti vähän lapasesta hämähäkinseitin kanssa...


Noita tarvitsi Halloween-kynnet ja ohessa kuvasatoa niistä. Lakkana ChG:n Riveting ja mustat koristeet on maalattu Liquid Leatherilla. Kuvat onnistuivat varsin kivasti ottaen huomioon, että ne tuli veivattua iltamyöhällä torstaina. Perjantaina olinkin sitten koko päivän viihdyttämässä tilintarkastajaamme näissä kynsissä! :D Repeilin töihin mennessä, että mitähän se tarkastaja minustakin ajattelee... mutta mitäs tuosta, reippaasti vaan käsipäivää Rouva Tarkastajalle. Ja niinhän siinä kävi, että päinvastoin sain kehuja kynsistä ja kuvia luultiin tarroiksi!




Hyytävää Halloweenia ja onnea Neiti 7vee!





8 kommenttia:

  1. Kivat ja perinteikkäät:) Riveting on kyllä ihana <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat!! <3 Teitkö ton seitin ihan siveltimellä? Mie oon alkanut vakavasti harkitsemaan sitä Effectin settiä... Tai sitten tartteen kunnon sivellinsetin..

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!