5.11.2013

Ystävänruudut


Kirsi palasi Wienistä tuliaisten kera! Minun pussukkaani olivat hypänneet kynnenkovettaja optisella valkaisijalla, punainen Essencen kynsilakka Fame Fatal sekä da-da-da-daaaa; löllöstampperi! Yes! Ilmeisesti olin sen verran ahkerasti manaillut leimauksieni toimimattomuutta, että tämä oli pistetty  korvan taakse.. :D Sormet syyhyten odotin, että pääsen testaamaan heti stampperia. Lakkasävyiksi valitsin testaamattomien purkista taas uusia lakkoja. Mukavaa, että sekin purkki alkaa vähenemään päin. OPIn violetinsävyiset lakat OPI INK. ja Dutch 'Ya Just Love OPI sointuivat kauniisti toisiinsa ja olikin jo aika saada kynsille jotain violetin sävyä. Peukalossa ja nimettömässä oleva INK on ihanan vahva violetti, jossa on sinipunaista shimmeriä mukavan paljon. Shimmer ei kuvista välity oikein hyvin, muistelen että tästä ostoksesta postatessani taisin pohtiakin, mitenköhän saan värit nousemaan kynsiä kuvatessa :) Kokoelma on vanha kuin taivas, vuodelta 2007 oleva Bright Nights on tämän perhe, mutta minulle vielä uusi tulokas.
Muissa kynsissä on liila Dutch 'Ya Just Love OPI. Se sisältää kultaisen-punaista shimmeriä ja on tuoreemmasta 2012 vuoden Hollanti-kokoelmasta. Hyväkäytöksinen ja nätisti levittyvä lakka, ei kupli eikä valu. Kaksi kerrosta kauniiseen peittävyyteen.

 


Leimaukseen pääsi siis koeajoon uutukainen mustavartinen löllöstampperi sekä ruudukkokuvio Pueenin laatasta numero 34. Leimauslakkana Seppälän Nails -sarjan hopeinen Metal-lakka, joka toimikin yllättävän hyvin. Omissa taidoissa eniten edelleen petraamisen varaa, mutta harjoitusta, harjoitusta!

 

8 kommenttia:

  1. Tosi hyvin oot onnistunu :) noi opin lakat on kyllä upean värisiä! :3

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä!
    Mä taistelin tänään löllön kanssa ja mun käytössä se ei vaan toim, vika on todennäköisesti vain minussa, kun kaikki muut sillä onnistuu :D Otin sitten käyttöön kovemman version ja sujui. Tekniikkalaji tämäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisa <3
      Tekniikka ilmiselvästi ratkaisee, koska kokokynnen kuvioita en saa millään nousemaan kovalla Konadin versiolla?!?!

      Poista
  3. Upeat kyllä! Pitäisiköhän minunkin uskaltautua taas leimausharjoituksiin joku kerta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kumarrus!
      Suosittelen lämpimästi leimailujen maailmaan siirtymistä taasen, se on kyllä totta, että harjoittelua, harjoittelua - siitä se hyvä leimaustulos syntyy. Mullakin on vielä pitkä matka noihin mestareihin, joiden blogeja voin vain haikaillen katsella, mutta uskon että kyllä siihenkin voi päästä :D

      Tsemppiä, Funky and Fifty ;-)

      Poista
  4. Oo, jos jotku Nailsit leimaa noin hyvin, niin pitää ehkä kelpuuttaa niitä kokoelmaan. 8) Pullon ulkomuoto ei vain miellytä silmää. Mutta noissa väreissä silmä kyllä lepää, hyvin oot onnistunu yhdistämisessä! Oon entistä vakuuttuneempi siitä että toi Dutch 'Ya Just Love OPI on ostettava ;) Mutta ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakaan ei näitä Nailseja ole kuin muutamia, mutta yllättävää kyllä leimasi todellakin noin hyvin! Mulla on vähän sama juttu, etten tykkää ulkomuodosta ja siksi hylkiytyy helposti :)
      Punasteleva kiitos kehuista, perisuomalainen meinaa aina aloittaa kiittelyt "no eihän näissä nyt.. enhän mie kummoista, kunhan vähän sutaisin.." ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!