28.4.2014

Opalesque - merenneitolakka

Tietyt värit ovat vain niin selkeästi vuodenaikaan sidottuja, eikö vain? Niin vaatteissa, asusteissa kuin kynsilakoissakin. Eikö teilläkin ole omissa lakkalaatikostoissanne tiettyjä värejä, jotka vain kuuluvat tiettyyn aikaan ja that's it? Indiemerkki Delush Polishin viileän minttuinen Opalesque on minusta parhaimmillaan kevätväri. Talven jälkeen värittömänvaalean suomalaisen ihon kanssa siitä saa nippanappa irti selkeää vaaleuseroa, mutta ei tämä mielestäni silti ole oikein muunkaan ajanjakson väri. Oma ihonvärini taittui tämän kanssa karmivasti possunpunaiseksi, joten sävy ei imartele omaa ihonväriäni parhaiten. Katselkaa siis vain lakan omaa sävyä.


Aluslakaksi laitoin IsaDoran Peel-offin, jota oli ilmeisesti lurahtanut kohtuullisen paksulti keskisormen ja nimettömän kynsille, kun katselin kuvia.. lakan reuna ei varsinaisesti vastaa vaatimustasoani, mutta minkäs enää teet. Lakat kun eivät enää ole kynsillä. Ne ottivat ja lähtivät saman päivän aikana varsin nopsasti kuin olisi banaania kuorinut - ensimmäiset jopa omatoimisesti pyytämättä.



Opalesque on lasimainen, hieman läpikuultava lakka, jota on kuvissa kynsillä kaksi kerrosta ja VNL (visible nail line) näkyy kärjistä jonkin verran. Vähintään kolme kerrosta vaaditaan siten kunnolliseen peittävyyteen pitkissä kynsissä. Toinen varteenotettava vaihtoehto on lakata alle joku sävyyn sopiva vaalea creme ja Opalesque'ta vain kerros päälle.




Joissain kuvissa lakka näyttää kupruilevalta, mutta 
todellisuudessa se johtuu erikokoisten glitterhippujen valonheijastuksista.




Kaunishan tämä lakka on kuin mikä, tykkään erityisen paljon holografisista glittereistä lakan joukossa! 
Väri on hyvin selkeä opaali, kappas että onkin keksitty lakalle nimi *ironista hymyilyä* 
Vai mitä sanotte seuraavasta vertailuparista:

 
                                       (kivimineraalin kuva lainattu täältä)


Lakka saa minut ajattelemaan merenneitoja, mitä teille tulee tästä mieleen?


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis lakka kyllä. Tuosta tulee kaikkea ihanaa vihreää mieleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sellainen hiljainen yllättäjä. Ei huutele kovaan ääneen hyllyltä, vaan täytyy löytää itse!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!