26.4.2014

Toivoa ja ihmeitä philosophyn hengessä

Innokkaasti kerroinkin jo reilu kuukausi sitten philosophy -tuotemerkin rantautuvan Suomeen Sokoksiin ja Emotioneihin, mikä on varmasti monelle miellyttävä asia tuotteiden helpon saatavuuden vuoksi. Nyt nämä ihon ja mielenpiristäjät ovat rantautuneet jo halki suomenniemen ja ulkomailta purnukoita aiemmin haalineet tai sarjaan vielä tutustumattomat pääsevät nuuhkimaan ihanantuoksuisia suihkugeelejä ja tuoksuja sekä hankkimaan varsinaisia hoitotuotteita koti-Suomesta.

Sain philosophyn maahantuojalta huhtikuun alussa ison kasan tuotteita testiin ja nyt testipäiviä on jo sen verran takana, että uskallan antaa oman kommenttini osasta näistä.



hands of hope -käsivoide. Pehmeää, hyvin imeytyvää, suoranaista samettia. Peukku.
Suositushinta 30 ml 10,70 euroa ja 120 ml 18,45 euroa.

  

Hope -nimeä kantavassa tuotesarjassa kaikki tuotteet tarjoavat kosteutta. When hope is not enough on jo nimeltään sellainen, että kuka tällaista seerumia ei haluaisi hieroa kasvoilleen?
Suositushinta 30 ml, 42,80 euroa.


Mutta entäs liki kulttituote hope in a jar? Onko se hehkutuksen arvoinen? Kyllä ainakin itselläni. Kuin vatkattua kermaa, niin kuohkeaa ja pehmeää tarjoten pintakuivalle iholleni oikean kosteuskeitaan. Tätä ei mielestäni ole yhtään liikaa kehuttu tai nostettu suosikkien sarjaan, sillä kiristävää tunnetta en ole tuntenut tämän käytön aloitettuani. Muita vaihtoehtoja tässä toivopurnukasta ovat öljytön voide sekä yövoide.
Suositushinta 42,80 euroa.

 
  
Miracle worker on aikuisemmalle iholle tarkoitettu tuotesarja, josta olin erityisen kiinnostunut kokeilemaan kaksivaiheisia retinoidilappuja, mutta nämä odottavat vielä testiin pääsyä. 
Suositushinta 60 lapulle ja 60 ml:n pullolle tiivistettä 78,40 euroa.


Pääsin myös philosophyn bloggaritapaamiseen, mutta palataan siihen tuonnempana. 
Joko sinä olet päässyt osaksi philosophy-hypeä ja mikä onkaan suosikkisi?


 Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!