3.4.2014

Runotytön kimaltavat kaunokaiset

Kevätkynsien ideoita tarjolle, jos joku mielii näitä uusia IsaDoran pastellisävyisiä tekstuurilakkoja.

Pohjalla on valkoinen ranskiskärki ajatuksella, että keltainen Lemon Soda erottuisi hieman paremmin kuin ihonvärisestä kynnenpohjasta. Valinta osui mielestäni oikeaan, sillä näin se hehkuu oikein kivasti. Vaaleanvihreä Macaron on sävyltään kuin jäähuuruinen päärynäjäätelö auringonvalossa kimmeltäessä! Nimi on kyllä tässä lakassa osunut todella oikeaan, vihreä Macaron-leivos on juuri tämän värinen.



Kuvasin näitä ranskalaisia tekstuureja myös sitruunoiden kanssa, mutta niiden kanssa nämä pastellit näyttivät jotenkin liian hennoilta :) Nämä ovat enemmän runotytön kimaltavat kaunokaiset.


Kynsillä on kaksi kerrosta molempia lakkoja eikä niissä ole päällyslakkaa tekstuurin takia. Peittävyys on kahdella kerroksella hyvä, tosin keltaisesta en ole ihan varma olisiko yksinään vielä riittänyt. Olen ennenkin kehunut IsaDoran aidosti rouheaa pintaa ja nämä pastellit ovat samaa hyvää laatua. Lakka kuivuu nopeasti eikä valu. Suti on ihanan leveä ja korkista saa hyvän otteen. Näitä ominaisuuksia soisi kotiutuvan myös toisiin merkkeihin.


Lopuksi vähän kevätkasvattelujen tuottamaa väriterapiaa jaettavaksi!


Rapean raikasta viikkoa !

Lakat on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

4 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!