24.10.2013

Home Sweet Home

FB:ssä jo vähän vihjaisinkin, että kynsilakkani ovat saaneet uuden uljaan kodin. Kysellessäni samppanjalaatikoilleni hyvää korvaajaa Kynsisirkuksen Kaisa antoi vinkin Helmerin tilalle, josta olin todella kiitollinen. Lakkahuuruisten kynsiholistien joukossa lähes legendaariseen maineeseen päässyt Helmer ei lukemieni kokemusten mukaan ole se tukevin laatikoita avatessa ja aika rimpulalta se metallisena tuntui. Päädyimme lakkojeni kanssa yhteisymmärrykseen tukevasta valkoisesta kerrostalomallisesta kodista, saanko esitellä As Oy Alex:



Alex on puisena jämäkkä ja laatikot saa tempoa ihan kokonaan auki, koska ne kulkevat kiskoissa. Tunnen itseni sen verran hyvin, etten malta kuitenkaan joka kerta avata laatikkoja rauhallisesti. Siksipä kiskollinen versio on lakkoja ja omaa mielenterveyttäni kohtaan järkevin ratkaisu. Laatikoiden pohjalla on liukuestemattoa, joka estääkin tehokkaasti lakkojen liukumista elleivät ne ole laatikoissa. Hetkessä ympäri taloa kokoonhaalitut sekalaiset laatikkoni menevät vaihtoon ja haluan keskenään samanlaiset heti kun löydän mieleiset kirkkaat laatikot! 

Tässä pieni kurkistus siihen, miten lakkani ja oheistavarani laatikossa tällä hetkellä makailevat.

Penthouse



Ylimmäisessä kattohuoneistossa ovat kaikki oheistarvikkeet sekä alus- ja päällyslakat. Tarrat, viilat, kynsinauhaöljyt, leimaustarvikkeet, dottarit, rasvat jnejne. kaikki sulassa sovussa.

4. kerros



Toiseksi ylin kerros majoittaa osan testaamattomista lakoista vasemmalla. Huomasin, että tässä eivät ole edes kaikki ja toisaalta; miksi niiden tarvitsisi olla muista lakoista erillään koska tikut ovat kuitenkin erikseen omassa purkissaan? No, kuvaushetkellä ne kuitenkin olivat näin. Niiden vieressä ovat harmaat, mustat ja valkoiset lakat. Seuraavana vuorossa koristelukäytävä; glitterit, topperit, Konadin leimauslakat sekä Color Clubin Nail Art -lakat. Äärimmäisenä oikealla ovat nudet ja ranskislakat, sikäli mikäli eivät nökötä vielä tuolla testaamattomissa.

3. kerros



Kolmannessa, hieman korkeammassa laatikossa ovat poistoaineet Xtra pumppupullossa ja asetoni Xtran vanhassa pullossa, asetoni tosin loistaa poissaolollaan tästä kuvasta. Se ei juuri hankalasti mahdu pystyyn :( Lisäksi tähän laatikkoon mahtuvat värilakkani tällä hetkellä. Olen järjestänyt lakat värien mukaan, vain tekstuurit olen kasannut omaksi ryhmäkseen oikealle.

2. kerros ja maantasokerros

Laatikon numero 4 takaa paljastuu jemmaostoksia mm. poistoainetta ja vanulappuja. Alimmaiseen laatikkoon olen hamstrannut pakkausmatskua postituksia varten. Näistä ei ole sisäkuvia tarjolla niiden ankean sisällön vuoksi.

Huomasittekos, myös tikkusarjani ovat vihdoin saaneet kauan kaivatut renkaat. Niin paljon siistimpää kuin irrallaan tai jossain väliaikaisessa kyhäelmässä.



Mutta miten kävi samppislaatikoille? Ehei, ne eivät joutuneet roskiin vaan pääsivät koristeeksi.




Vapaita huoneistoja on onneksi vielä, joten eikun etsimään sopivia uusia vuokralaisia tai vakituisia asukkaita!

6 kommenttia:

  1. siitä se täyttyy pikkuhiljaa :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on tällä hetkellä käytössä helmeri ja mä niin haaveilen tuosta alexista :p ehkäpä joskus? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi Fani (tällä vähäisellä kokemuksellani)!

      Poista
  3. Nonniiiiiin!
    Hyvältä näyttää! Penthouse sai aikaan naurahduksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos hyvistä vinkeistä sinulle. Oikein on ollut toimiva ostos.
      Tyylilleni uskollisena on mukava vähän kikkailla sanoilla ja siksipä täytyi tuokin Penthouse ujuttaa mukaan :D

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!