8.10.2013

IsaDora Sugar Crush A/W 2013 swatches

Nyt se on tapahtunut. Normiarkea konkaribloggaajalle, mutta minulle todella mieleinen ensimmäinen blogiyhteistyö-postaus! Sain testattavaksi syksyn uutuuksia IsaDoran Sugar Crush -sarjasta. IsaDoran huippusuositut Sugar Crush -sokerilakat ovat saaneet kuusi uutta syksyistä sävyä, joista itselleni testiin ja kommentoitavaksi saapui viisi.




Tänään lakoista ovat esittelyssä Metal Crush ja Wine Crush.


 

 
Metal Crush on harmaa sokerilakka, jossa on voimakas kimallus; varmasti yksi tulevan pikkujoulukauden tekstuurisuosikeista helpon saatavuutensa ja reilun glitterin vuoksi. Tietyssä valossa siftaa aavistuksenomaisesti vanhaan roosaan! Suti tuttua IsaDoran leveää luottolaatua ja lakka ei ole vetelää, vaan pysyy hyvin kynnellä jos vaan ei ahnehdi lakkamäärän kanssa. Kynsillä kaksi kerrosta ja peittää täysin.



 
 
Toinen syksyn tulokas on upea viininpunainen sokerilakka Wine Crush. Sen tekstuuri ja shimmer koostuvat viininpunaisista, kultaisista ja muutamista vihreistä rouheista. Kynnellä voimakkaampi ja tummempi sävy kuin pullossa. Kahden kerroksen peittävyys kuten Metalissakin. Tykästyin itse tähän mukavan erikoiseen sävyyn!
 
 
 
 
Pullot ovat normaalia 6 ml:n kokoa ja kokoelma saapuu kauppoihin näinä viikkoina. IsaDoran Facebook-sivuista tykkäämällä pysytte ajan tasalla mitä uutuusrintamalla tapahtuu. Loput kolme saamaani sävyä esittelyssä seuraavaksi! 
  

 

2 kommenttia:

  1. Tuo Wine Crush jäi nyt vielä vähän houkuttelemaan, mutta ehkä pärjään kuitenkin ilman sitä, kun noita tekstuureita alkaa jo aika kasa kokoelmissa olemaan.. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on noita jo reilusti, mutta tuollaista Winen kaltaista minulta ei vielä löytynyt. Kuulostaako tämä vain hyvältä selittelyltä sille, ettei minun tarvitse myydä näistä mitään...?? :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!