21.10.2013

Olenko koskaan kertonut tekstuurista..?

Osaankohan lakata vielä tavallisella lakalla?
Nyt on tullut pyöriteltyä sen verran noita tekstuureja käsissä, että tulevat varmasti kohta korvistakin jollakulla nämä kaunokaiset. Ymmärrän, että kaikki eivät näistä pidä ja lupaankin täten lakata seuraavaksi jo jollain muulla. Nyt vielä kuitenkin yhdet yönmustat sokerilakat, olkaa hyvä!

Syksyn IsaDoran uusista Sugar Crusheista testiin päässyt Black Crush sai näissä luonnoksissa roikkuneissa kynsissä ylleen koristeluja. Leimasin Make Up Storen Gretalla Konadin laatasta M73 kirjekuoria/neliöitä tai miksi noita nyt sanoisi ja huitaisin pari vapaan käden ranskistippiä. Jälleen note to myself: harjoittele ahkerammin vapaan käden piirtoja. Taso ei omaan silmäänkään vielä riitä saati muille kynsiholisteille. Vasemman käden nimettömässä on Emerald Crushia, koska se sointui pohjavärinsä perusteella huomaamattomaksi lisukkeeksi tummiin kynsiin. En vaan voi riittävästi kehua tuota ihanan karheaa sokerilakkaa, tuo musta väri on nyt jotenkin tosi koukuttava. Muissakaan ei ollut mitään vikaa, mutta tätä hillittyä hohdetta on vaan pakko tuijotella vähän väliä! Greta toimi oikein hyvin leimauksessa, vaikkakin kadotti holoefektinsä tekstuuria vasten näyttäen vain liki tavalliselta hopealta.





Ja mainittakoon nyt myös täällä, että Kynnenviilaaja viilaa nykyään myös Facebookissa, joten linkistä sisään ja hop hop tykkäämään ja jakamaan ilosanomaa omilla sivuillanne!

6 kommenttia:

  1. Muhun uppoo tekstuurit ja sen takii jaksanki katella niitä :) mä haluun kans muutaman isadoran hiekkalakan noista uusista ! :)

    Tosi nätit kynnet oot tehny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta Fani ihmeessä, ovat kyllä hintansa väärtejä ja levittyvät kiltisti!

      Kiitos kehuista :)

      Poista
  2. Nätit kynnet, teksuurilakat on ihan mahtavia :) Hassua että tämä trendi on kestänyt jo aika pitkään eikä loppua näy, ainakin minä olen nyt paljon innostuneempi niistä kuin aluksi niiden tullessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos June!
      Ehkä kausisävyt menevät ainakin kerran läpi näillä tekstuureilla, mutta miten sen jälkeen markkinat tuottavat jotain uutta, sitä voi miettiä. Minä ihastuin myös näihin vähän jälkijunassa, mutta kyydissä ollaan edelleen :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!