6.10.2013

Ostoksia

Viime aikoina olen ollut varsin höveli uusien lakkojen oston suhteen. Erityisesti OPIt ovat päässeet hiipimään kokoelmiini nyt erityisen voimakkaana invaasiona, en tiedä miksi ne ovat niin kovasti minulle huudelleet. Testaamattomien lakkojen määrä on paisunut itselle poikkeuksellisen suureksi, ehkä siksi että olen viihtynyt samoissa lakoissa nyt normaalia pidempään ja uutta on tullut sisään hyvinkin reippaalla tahdilla - ja monta kerralla.

Tässä pieniä klippejä uusimmista hankinnoista, olkaapa hyvä.

German-icure by OPI, Danke-Shiny Red, Conquistadorable Color

Vuosi 2012 ja Saksa-kokoelma. Siitä tulin hankkineeksi viime päivinä ihan kolmin kappalein lakkoja. German-icure by OPI on kaunis tumma kuparinpunainen lakka ohuenohuella shimmerillä. Danke-Shiny Red on puolestaan ehta kirkkaanpunainen, kuvassa jopa hieman liian oranssi. Taattu joululakka. Conquistadorable Color oli niin suuressa alessa, että jouduin ihan sen vuoksi jo ottamaan sen :) Kuvittelin kaupassa California Raspberryn creme-sukulaiseksi, mutta onkin tummempi ainakin tikulla. Se on Espanja syksy/talvi-kokoelmasta vuodelta 2009.

Dutch 'Ya Just Love OPI?, OPI Ink.

OPIn vuoden 2012 Hollanti-kokoelman Dutch 'Ya Just Love OPI? on liila, joka siftaa hieman punertavaan. Seassa on kultaisen-punaista shimmeriä, joka tulee paljon paremmin näkyviin luonnossa kuin tässä kuvassa. Vain kulta heijastuu tästä valitettavasti. OPI Ink. puolestaan on vanhasta, vuoden 2007 Bright Nights-kokoelmasta. Lakan väri on varsin kelju kuvattava, sillä se on yhdellä hetkellä violetti, toisella sininen. Katsotaan miten onnistun lakkauskuvissa tulevaisuudessa. Shimmer on sinipunaista ja runsasta.

Don't Pretzel My Buttons, Essie: Sugar Daddy

Tässä Saksa-ostosten viimeinen "Freundin", Don't Pretzel My Buttons, joka oli tikulla lupaavan värinen creme beige nudelakka. Essien Sugar Daddy on ranskalaisiin manikyyreihin pohjalakaksi.


Oy-Another Polish Joke!, Essie: Armed and Ready

Oy-Another Polish Joke! on puolestaan tämän kevään Eurocentrale-kokoelmasta, tuollainen läpikuultava suora kultainen shimmerlakka. Kolmella kerroksellakaan ei täysin peittävä, vaan vnl on edelleen näkyvissä. Essien Armed and Ready on osa kevään 2012 Essie Go Overboard -kokoelmaa. Nimestäkin pääteltävissä, että väri on sekoitus armeijanvihreää ja tunkkaista harmaata, lähes mutaa, jossa helmiäistä seassa. Eksoottinen väri, jonka kotiutin TheBos.fi-verkkokaupasta saamani alekupongin ansiosta.


Seuraavaksi sitten taas lakkauksia :) Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Onpas kivoja ostoksia! :) Munkin kokoelmaan on aika monta uutta Opia tullut nyt lähiaikoina, pari samaa mitä sullakin tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiva! Tulen kurkkimaan mitä olet saanut kynsille :)

      Poista
  2. On kyllä kivoja lakkoja, monta omaa suosikkia joukossa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi :)
      Kun vaan saisin nyt nämä nysät kynnet kuntoon niin olisi ihanampi lakkailla namulakoilla! Sun kynnet on niin huikeat, oon ihan pikkuisen kade.. ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!