30.10.2013

Smaragdikynnet

Reissukynsiä taas. Hotellissa jos missä on hyvää aikaa lakata kynsiä ja muutenkin panostaa kauneudenhoitoon, kun lapset eivät ole häärimässä ympärillä ja kodin velvoitteisiin ei voi tarttua. Niinpä kuuntelin musiikkia ja tein kynsiä :) ja ehkä vähän kävin katselemassa ale-laareja ja diilannut lakkoja ja ja...

Ostin houkuttelevan kynsilakan GinaTricot'lta samalla, kun kävin tankkaamassa aluslakkavarastoani. Mukaani tarttui smaragdinvihreä shimmerlakka Sea Bug, joka on kuin tehty syksyn samettisiin iltoihin. Hienostuneen vihreä, joka oli kahdella kerroksella peittävää.




Koristeluissa Sea Bugin päällä Color Clubin Nail Art Solid Silver ja Essencen Special effect topper Glorious Aquarius. Se sisältää erikokoisia hexglittereitä, jotka heijastelevat pääosin turkoosin ja sinisen sävyissä. Myös oranssinkeltaista glitteriä on joukossa jonkin verran. Aquarius on todella nätti topperi smaragdinvihreän lakan päällä ja riippuu omasta glitteroksennuksen sietoasteesta paljonko sitä uskaltaa lotrata kynsille. Nimettömässä on vähän hillitympi versio, muille kynsille on lakattu kerros koko kynnelle. Aavistuksen glittereitä sai töpötellä, mutta sutiin ne nousivat pullosta hyvin.







Lopuksi vielä lähikuva ilman hopeaa.



Ja vielä toinen vihreään kynsilakkaan liittyvä kokemus.

Sokoksella silmiini osui Rimmelin uusien Space Dustien myyntiteline, jossa näytti olevan selkeä dupe IsaDoran syksyn Sugar Crush -sarjaan kuuluvalle Emerald Crushille, josta olen postannut kokemuksia täällä. IsaDoraa en ole itse vielä nähnyt kaupoissa, vaikka muiden näköhavainnoista olen postauksia lukenutkin. Kumpi onkaan kumpi?





Emerald Crush / Total Eclipse




Vasemmalla olevan Emeraldin tekstuuri on selkeästi voimakkaampi Total Eclipsen ollessa vain nimellisesti pintakarhea. Väri tosin on hyvin samanlainen, joten näistä suosittelen IsaDoraa jos tekstuurilakkaa on hankkimassa. Peittävyys Rimmelissä oli kohtalainen, kaksi kerrosta peittää, mutta IsaDora vie ainakin itselläni ykkössijan näiden vertailussa.

muoks: Hups, olivat ihan nuo Total Eclipsen pullokuvat unohtuneet postauksesta... :O


Facebookissa kyselin hyviä ehdotuksia Halloween-kynsiksi, viikonlopuksi tarvittaisiin nimittäin juhliin päheät kynnet :D

11 kommenttia:

  1. Katselin kans noita Space Dusteja, mutta jätin vielä hyllyyn...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo.... jätä siis vieläkin ja osta vaikka jotain "todellista" tekstuuria. Tai ainakin mun mittapuulla toi oli kyllä laimeaa. Värit olivat kyllä tosi herkullisia, fuksia houkutteli aika kovasti minuakin, mutta nou thanks tuolla tekstuurimäärällä. Tai sitten tuo minun oli maanantaikappale?!?

      Poista
  2. Onpas herkullisen värinen tuo GT:n lakka! :) Space dusteja oon meinannu myös ostaa jossain välissä, siellä ois pari aika houkuttelevaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu GT on tosi kaunis, tykkään itsekin!
      Jos ostat Space Dusteja niin bloggaa kokemuksia ja vinkkaa mulle, niin tiedän katsoa oliko minulla vain huono tuuri tuon lakan kanssa!

      Poista
    2. Niin ja tosiaan taidamme asustaa samoilla seuduilla :)

      Poista
    3. Joo, pitää kirjotella sitten, kun ja jos jossain vaiheessa ostan.

      Pitipäs ihan käydä tsekkailemassa meidän alueen FB-ryhmästä löytyykö sinun blogia sieltä listasta ja olihan se! Mehän onkin tavattukin myös jo, nopeasti tosin, pienen diilauksen merkeissä. :)

      Poista
  3. Oijoi, tuo turkoosi essencen glitteri on yksi suosikkejani. Niin ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on NIIN herkku :)
      Ja hurjan ihana varmasti kesällä vaaleiden lakkojenkin kanssa... niitä odotellessa :)

      Poista
  4. Uuuuu, kuinka kauniita kaikki. Erityisesti tuo gt. :) (tuon essencen onneksi omistan myös itse.. ;))

    VastaaPoista
  5. Essence käy varmasti moneen erilaiseen lakkaukseen!
    ja tuo GT on oikeasti huikean värinen - jopa yksin.

    HYVÄÄ MATKAA WIENIIN, YSTÄVÄNI <3

    VastaaPoista
  6. Uih♥ tosi nätit kynnet! Toi essencen glitteri on upea :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!