19.10.2013

Lilat dinot

Syyslomaviikko. Nautinnollista aikaa ladata akkuja järven rannalla ja antaa aikaa kynsien lakkailulle. Itse olin viettämässä rauhoittumisaikaa lapsuudenkaupungissani ja täällä jos missä sielu saa levätä kiireestä. Keuhkot ovat viikon jälkeen taas täynnä raikasta järvi-ilmaa ja mieli rakkaista ihmisistä keveä.

Mutta kynsiin. Päätin kokeilla testaamattomien purkin vähenemistä näin loma-aikaan. Muutamaa olen onneksi ehtinyt kokeilla ihan jo testaamattomien purkin vähenemisen vuoksi... Tässä kynsille pääsivät lilan sävyt, jotka loppujen lopuksi olivatkin varsin lähellä toisiaan. ChG:n Tantalize Me tuntui ensialkuun varsin lirulta, mutta peitti kyllä kahdella kerroksella tämän pituiset kynnet. Kaveriksi ja verrokiksi otin Mavalan Mysticin, joka sitten lirua vasta olikin.. Kaunis väri, mutta huoh tuota lakkaa. Kolme kerrosta tätä Mavalaa kynsillä ja lopulta peitti. Mysticissä ei ole Tantalizen sinistä shimmersävyä, vaan se on aito lila aavistuksenomaisella hopeisella shimmerillä. Pohjaväri itsessään on molemmissa aivan samanlainen silmälle, kuvissa Mystic on henkäyksen tummempi.


Mystic/Tantalize Me/Mystic/Tantalize Me



Joku tuossa aidossa lilassa viehättää suhteessa sinisävyiseen Tantalize Me'hen..? Olkoonkin että se on jonkun mielestä pliisumpi niin siltikin. En osaa selittää sitä itsellenikään miksi tykkään tuosta Mavalan sävystä enemmän, mutta ehkä tämä on vain asioita, joita ei voi järjellä selittää.

Lopuksi halusin jo ihan hassutella ja nakkasin kynsille dottarilla palloja muutenkin mielestäni ilakoiviin kynsiin. Pallolakkoina OPI Ink, OPI Dutch 'Ya Just Love OPI? sekä Lancômen 117. 







Kuten siis tekstistä jo arvata saattaa, nämä eivät tuntuneet pisaraakaan virallisilta työkynsiltä ja mikäs siinä; lomalaisena voi lakata hassuttelukynsiäkin! Jotenkin dinosaurusmaiset vai johtuukohan ihan lasten kanssa vietetystä ajasta :)

Ja kuten joka vuosi; talvi yllätti autoilijat ja tänne tuli yhdessä yössä ihan täysi talvi!


7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Kaisulainen <3, näissä on "vähän" tuttua sun erääseen postaukseen! Tajusin tekemisen jälkeen, että olenhan mä tän tyylistä nähnyt erään kamun tekeleinä :D

      Poista
    2. Jeps, tunnistin heti =) Mutta eipä se mitään haittaa, kiva että tyyli kelpas sullekin :D

      Poista
  2. Tantalize Me on lakka, josta en jostain syystä raaski oikein luopua. Se kai muistuttaa liikaa jostain teinivuosista kun tuon tyyppiset värit meikissä oli in:) Niinpä hilloan sitä vaikka en osaa käyttääkään:)

    VastaaPoista
  3. Sie se hallitset ton dottarin! :) Ja ihan hyvin menis työkynsistäkin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi dottari on vaan niin helppo ja saa kivojakin kuvioita aikaiseksi. Pitäisi ulkoiluttaa enemmänkin tuolta laatikosta..
      Jaa työkynsistä. Ehkäpä juu, jos ei ihan tarvitse pankkiin tai rahoittajalle palaveriin lähteä :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!