14.10.2013

Pool Crush ja Kiko

Katsellessani lakkakokoelmaani lähemmäs kuukausi sitten huomasin, että kirkas sininen - siis aito reipas sähkönsininen - loisti poissaolollaan. Kikon puhdas sininen 294 löytyi kyllä, samoin China Glazen pari astetta vaaleampi Splish Splash, mutta sähkönsinistä ei. Asia korjaantui helposti FB:n kynsikoristekirppiksellä ja IsaDoran jo moneen kertaan kehumaani sarjaan jatkoksi postipoika toi upean tekstuurilakan Pool Crush. Ja mikäs olisi tällainen lakka varpaissa makoilla aurinkorannan altaalla ja siemailla viileää juotavaa.. huokaus, tuo mielikuva on tällä hetkellä tosin vain unelmaa. Kynsillä sävy on äärimmäisen kaunis, juuri riittävän statement-voimakas sininen eikä siten jätä mitään arvailujen varaan kantajansa senhetkisestä mielentilasta. "Minulla on tänään sininen päivä - entäs sulla?"

Lakassa on minulle riittävän voimakas tekstuuri, kunnollinen karhea pinta. Peittävyys erinomainen ja tuttuun IsaDora-tyyliin leveä suti, jolla on helppo levittää lakka erikoisemmin sotkematta. Tämän siveltimen kun saisi muihinkin lakkoihin.

Kun nyt kerran tulin verranneeksi Kikoa tähän Pooliin, tein vertailevaa tutkimusta värien samanlaisuudesta tai erilaisuudesta tässä samalla lakkaillessani. Eihän niitä voi verrata keskenään, kun toinen on creme ja toinen tekstuuri, mutta väristähän tässä olikin kyse. Kiko on puhdas sininen Poolin saadessa lisäsävyä turkoosista ja tummansinisestä tekstuurin takia. Kauniita molemmat, yhtä kaikki.



Näissä ja muutamassa edellisessä postauksessa on ollut kuvatessa käytössä muuten 4200 Kelvinin lähes puhdas valkoinen valo. Ei ainakaan huononna kuvien värientoistoa, päinvastoin! Suosittelen, näitä löytyy ihan lähimarketista, itse hain omani Prismasta. Monessa blogissa puhuttanut Bloggerin/Picasan värien muuntaminen ja epätarkkuus näkyvät minullakin taustan harmautena, mutta blogeja lueskellessa olen oppinut, että tallentamalla kuvat png-muotoon sen saisi estettyä. Png-tallennus onnistuu varsin mainiosti, koko tosin kasvaa laadun mukana. Taidanpa kokeilla välillä vaikka mustaa taustaa, josko se auttaisi asiassa. Sisällä otetuissa kuvissa tämän lakan väri toistuu aidoimmillaan. Lämpimämmässä valossa farkunsininen saa puolestaan vallan ja väri syvenee tummemmaksi. Ulkokuvissa aurinko polttaa värit huomattavasti haaleammiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!